Recent Articles

«Λείπει το θάρρος από τον Βενγκέρ»


«Λείπει το θάρρος από τον Βενγκέρ»
Αιχμές κατά του Αρσέν Βενγκέρ άφησε ο Ζερβίνιο, μιλώντας στην «Sun». Σύμφωνα με τον επιθετικό της Ρόμα, ο Αλσατός ήταν αυτός που τον ανάγκασε σε αποχώρηση από την Άρσεναλ. 

Γεννήθηκε στην Ακτή Ελεφαντοστού πριν από 26 χρόνια, αλλά ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο πρωτόπαιξε στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μπέβερεν. Ακολούθησαν τέσσερα χρόνια στη Γαλλία, όπου αγωνίστηκε στη Λε Μαν και τη Λιλ, για να έρθει η μεγάλη ευκαιρία το 2011, όταν ο Αρσέν Βενγκέρ τον πήρε στην Άρσεναλ. Ο Ζερβίνιο, όμως, δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στους «Κανονιέρηδες» και από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στη Ρόμα, όπου αισιοδοξεί να παίξει περισσότερο.

Ο Ιβοριανός επιθετικός μίλησε στη «Sun» για τα χρόνια του στο Λονδίνο και δεν δίστασε να κατηγορήσει τον Βενγκέρ για έλλειψη θάρρους στην περίπτωσή του. «Αν και ήμουν προσωπική επιλογή του Βενγκέρ, τελικά ο Γάλλος δεν πήρε την πρωτοβουλία να με χρησιμοποιεί συστηματικά, με αποτέλεσμα να μην έχω την εξέλιξη που περίμενα. Ήλπιζα πως ο προπονητής της Άρσεναλ θα είχε περισσότερο θάρρος και θα έπαιρνε πιο πολλά ρίσκα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και αυτό με ώθησε στην αποχώρηση», είπε χαρακτηριστικά ο Ζερβίνιο.

Το μέλλον του, πάντως, δεν τον φοβίζει. «Στη Ρόμα νιώθω σημαντικός. Πιστεύω πως θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα αποδείξω της αξία μου. Η Ρόμα ήταν η καλύτερη επιλογή. Είμαι χαρούμενος, αλλά και αποφασισμένος να αποδείξω σε κάποιους πως άξιζα μεγαλύτερης προσοχής», τόνισε ο Ζερβίνιο, ρίχνοντας άλλο ένα… καρφί προς τον Αρσέν Βενγκέρ.

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια for "«Λείπει το θάρρος από τον Βενγκέρ»"

Leave a Reply

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση