Recent Articles

«Στο τέλος θα κριθεί ο Κόντε»


«Στο τέλος θα κριθεί ο Κόντε»
Η σύγχρονη ιστορία της Γιουβέντους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Αντόνιο Κόντε, κάτι που συμβαίνει και με την καριέρα του Ιταλού τεχνικού. 

Δύο χρόνια στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» που συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση ισάριθμων πρωταθλημάτων και Σούπερ Καπ Ιταλίας. 

Αν και η σεζόν έχει μόλις ξεκινήσει, ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για το μέλλον του Κόντε στην «Γιούβε», καθώς πολλοί θεωρούν πως, αν η ομάδα του Τορίνο φτάσει εκ νέου στον τίτλο, ο Κόντε θα αποχωρήσει.

Ο Πάβελ Νέντβεντ, μέλος της διοίκησης της «Γιούβε», μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο στο ιταλικό «Sky» και έδειξε πως δεν αγχώνεται. 

«Όπως πέρσι, έτσι και φέτος δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το μέλλον του Αντόνιο πριν το τέλος της χρονιάς. Θα ήταν λάθος μας να αναλωθούμε σε υποθετικές κουβέντες όταν μπροστά μας βρίσκεται η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του Καμπιονάτο. 

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παραμείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και να αφήσουμε για το τέλος κάθε σκέψη διαπραγμάτευσης», τόνισε ο Τσέχος παράγοντας της «Γιούβε».

Από τα λόγια του προκύπτει πως η διοίκηση της Γιουβέντους προτίθεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Αντόνιο Κόντε. 

«Αυτό είναι προφανές. Μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας – και μόνο τότε – θα μιλήσουμε με τον Αντόνιο, θα εκθέσουμε τις απόψεις μας και θα αποφασίσουμε. 

Με ηρεμία, ψυχραιμία και απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες του προπονητή μας. Είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα γίνει αυτό που πρέπει για την Γιουβέντους. Δεν αγχώνομαι, αφού είναι νωρίς. 

Προέχει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Όλα τα άλλα θα διευθετηθούν στον κατάλληλο χρόνο», υπογράμμισε ο Πάβελ Νέντβεντ.

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια for "«Στο τέλος θα κριθεί ο Κόντε»"

Leave a Reply

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση