Recent Articles

Η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τη μεταγραφή Εζίλ


Η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τη μεταγραφή Εζίλ
Η μεταγραφή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Άρσεναλ την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή, προκάλεσε έκπληξη σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πολλοί θεώρησαν λανθασμένη την κίνηση της «Βασίλισσας» να παραχωρήσει έναν τόσο ικανό, αλλά και σε καλή ηλικία, παίκτη. Για την απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ οι «Κανονιέρηδες» κατέβαλαν ένα ποσό της τάξης των 50 εκατ. ευρώ, κάτι που, εν μέρει, δικαιολογεί την απόφαση της Ρεάλ να στερηθεί των υπηρεσιών του γερμανού διεθνούς.

Η ισπανική «El Mundo», πάντως, αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης του Εζίλ από τη Μαδρίτη, που δεν είναι άλλοι από… ερωτικοί!

Συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι ο Εζίλ γνωρίστηκε με την Κολομβιανή Αΐντα Γιέσπικα, μοντέλο και παρουσιάστρια της ιταλικής τηλεόρασης και… έχασε τα λογικά του.

Προσπαθούσε κάθε στιγμή να βρίσκεται κοντά της, ακόμα και όταν, αντικειμενικά, ήταν δύσκολο. Αυτό το πάθος οδήγησε τον Εζίλ σε συνεχή ταξίδια στο Μιλάνο ή το Παρίσι – ανάλογα το που βρισκόταν η Γιέσπικα – κάτι που επηρέασε την προσήλωσή του στις υποχρεώσεις της Ρεάλ.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» προσπάθησαν να συνετίσουν τον γερμανό διεθνή, ζητώντας του επανειλημμένα να είναι πιο συνεπής στις υποχρεώσεις του και να θέσει σε πρώτη προτεραιότητά την καριέρα του και όχι την ερωτική περιπέτεια με την πανέμορφη Κολομβιανή. 

Κάτι που, όμως, δεν έφερε αποτέλεσμα και τους οδήγησε στην απόφαση να τον παραχωρήσουν, βάζοντας, παράλληλα, 50 εκατ. ευρώ στα ταμεία τους.

Η εφημερίδα αναφέρει πως για κάθε συνάντησή του με την Γιέσπικα, ο Εζίλ δαπανούσε ένα ποσό κοντά στα 18 χιλ. ευρώ, προκειμένου να ναυλώνει ιδιωτικό τζετ.

Το αστείο στην υπόθεση είναι πως, η επίσημη σύντροφος του Εζίλ, Μάνι Καπρίστο, έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες της για τη μετακόμισή της στο Λονδίνο, ενώ η Αΐντα Γιέσπικα έχει ήδη ρίξει τα… δίχτυα της σε άλλο… θύμα.

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια for "Η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τη μεταγραφή Εζίλ"

Leave a Reply

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση